Afstudeeropdracht MA

Vrijheid in ruimte

De veranderbare woning, die ruimtelijk meebeweegt en aansluit bij de dagelijkse handelingen van de gebruiker. In de hedendaagse maatschappij zijn er steeds snellere veranderingen gaande. Deze hebben invloed op ons gevoel van ruimte. De veranderbare woning is een ruimtelijk onderzoek naar vrijheid voor veranderingen in het wooninterieur.

Elke handeling in mijn laboratorium zorgt voor een ruimtelijke verandering. Mijn lichaam veroorzaakt architectonisch element, door mijn beweging. Daarmee ben ik de dirigent in de woning. De objecten in de ruimte zijn geen losse elementen maar vormen samen met de gordijnen en de ruimte één.

Liever bewegend beeld zien, kijk deze video

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *