Afstudeeropdracht BA

 

De leegstand van winkels ontstaat steeds meer, dit wordt veroorzaakt door verschillende elementen. Een belangrijke oorzaak is het online winkelen. Het is makkelijker verschillende producten te zien en te vergelijken. Het gaat sneller en verandert vaker.

Om hier op in te spelen wil ik deze tijdelijkheid toepassen in mijn pand. De verschillende functies zijn op meerdere manieren in te delen, qua tijd maar ook ruimtelijk. Door elke keer verandering toe te passen in het pand, wil ik aan de behoefte naar steeds weer vernieuwing en wisselende interesses voldoen.
In materialisering ga ik ook op deze tijdelijkheid in. Elke ruimte heeft een ander materiaal dat bij de verschillende onderdelen hoort. Elk materiaal is aan te passen naar de functie, daarnaast gaat het materiaal een relatie aan met het licht. Het geeft een ruimtelijk effect op de ruimte, die elk moment weer anders kan gaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *